Hoe kan ik mijn vervoer/chauffeur vinden?

Nadat u uw bagage heeft verzameld, begeeft u zich naar de aankomsthal of naar het ontmoetingspunt dat in uw reserveringsvoucher staat vermeld. Hier staat uw chauffeur of een vertegenwoordiger u op te wachten met een bordje of tablet met de naam van de hoofdpassagier of het logo van Suntransfers.com erop.

Bij gedeelde pendeldiensten vragen we u de instructies op uw reserveringsvoucher te lezen.

U kunt worden verzocht om uw vliegticket en een kopie van uw reserveringsvoucher te laten zien.