Bij aankomst wil ik een voertuig voor 4 personen reserveren. Voor de terugreis wil ik een voertuig voor 6 personen reserveren. Hoe doe ik dit?

Bij vervoer per gedeelde pendeldiensten: om voor de heen- en terugreis voor een ander aantal passagiers te reserveren, dient u twee aparte reserveringen te maken. Twee keer een enkele reis om retourvervoer mogelijk te maken.

Bij vervoer per privévervoer: reserveer voor het maximale aantal passagiers voor de heen- of terugreis of maak per reis een losse reservering. Als u het aantal passagiers voor de heen- of terugreis wilt wijzigen, gaat u naar ‘Mijn Boeking’ waar u tot 48 uur voor de reis uw reservering gratis kunt wijzigen.

Wijzigingen via ‘Mijn Boeking’ die minder dan 48 uur voor het vervoer worden gedaan, kunnen niet worden geaccepteerd. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via livechatals u een dringende wijziging wenst aan te vragen. Klik op de knop ‘Help’ onderaan elke pagina op onze website om met ons te chatten.