Hoe reserveer ik?

Alle reserveringen dienen vooraf op de website te worden gemaakt en vooraf te woren betaald.

Om te reserveren of een prijsopgave te ontvangen, gebruikt u ons zoekformulier:

Zodra u op de knop ''Zoeken'' klikt, kunt u het voertuig van uw voorkeur uitkiezen.

Tijdens het reserveringsproces zullen we om uw accommodatie- en vluchtgegevens vragen, en willen weten of u extra's zoals kinderzitjes of extra stops wilt reserveren.

Andere gerelateerde artikelen: Kan ik vervoer naar de luchthaven boeken? / Kan ik een enkele reis reserveren? / Ik kan mijn adres niet selecteren. Wat moet ik doen?