Jag kan inte välja min adress. Vad ska jag göra?

I steg ett i bokningsprocessen måste du välja en destination. Det är namnet på den stad eller det område där ditt boende ligger. Du kommer kunna ange den exakta adressen längre fram i bokningsprocessen.

För transferbussar väljer du vilket hotell du ska åka till i steg tre i bokningsprocessen. Vi erbjuder endast transferbussar till de hotell och lägenheter som listas på webbplatsen. Om du inte kan hitta ditt hotell på listan kan vi erbjuda en privat dörr-till- dörr-transfer, då chauffören kör dig direkt till ditt boende.