Jag kan inte välja min adress. Vad ska jag göra?

Välj flygplats / hamn / tågstation i det första fältet och skriv namnet på platsen eller området du reser till i det andra fältet.

För privata transfers: Exakta adressuppgifter (gatunamn, nummer, postnummer) kommer att begäras vid ett senare skede i bokningsprocessen.

För delade transfers: I ett senare skede i bokningsprocessen blir du ombedd att välja ditt hotell från en rullgardinsmeny som visar alla hotell vi erbjuder transfer till. Vi erbjuder endast transfer till de hotell/lägenheter som visas på denna lista.

Om ditt hotell / lägenhet inte finns med på den här listan erbjuder vi privata transfers från dörr till dörr som kan transportera dig direkt till andra specifika platser.

Andra relaterade artiklar: Jag kan inte hitta destinationen jag söker. Kan ni erbjuda mig en offert/ett pris/transfer ändå? och Kan jag boka transfer även om jag inte åker till/från en flygplats, kryssningshamn eller tågstation?