Jag kan inte välja min adress. Vad ska jag göra?

För att ange adressen där du vill hämtas upp eller lämnas av måste du först välja din destination på första sidan på vår hemsida.

För privata transfers: De exakta adressuppgifterna (gatunamn, nummer, postnummer) för ditt boende kommer att begäras vid ett senare tillfälle under bokningen.
För transferservice: När du gör din bokning kommer du att bli ombedd att välja ditt hotell från en rullgardinsmeny som visar alla hotell vi kan ta dig till.
Vi erbjuder endast transfer till hotellen/lägenheterna som visas i den listan. Om du inte hittar ditt hotell i rullgardinsmenyn kan du alltid boka en privat dörr till dörr-transfer så att chauffören kan ta dig direkt till ditt boende.

Andra relaterade artiklar: Jag kan inte hitta destinationen jag söker. Kan ni erbjuda mig en offert/ett pris/transfer ändå? och Kan jag boka transfer även om jag inte åker till/från en flygplats, kryssningshamn eller tågstation?