Jag behöver en bokningskod, vad ska jag göra?

Om du reser inom 48 timmar så kanske du för en förfrågan om en ”sen inchecknings-kod” för att fullfölja din bokning.

Om du behöver en kod, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam via Live-chatten och vi kontrollerar sista minuten-tillgängligheten för den tid och det datum du vill boka transfern. Sedan kan du enkelt använda bokningskoden vid bokningsprocessen och fullfölja din bokning.

Vi behöver alltid ett par timmar för att ordna ett fordon och en chaufför för din transfer, men vi försöker alltid att hitta en lösning.

Beroende på våra lokala kontors öppettider kan vi inte alltid kontrollera tillgängligheten omedelbart.