Jag kan inte hitta mitt hotell, hur kan jag specificera hotellet jag ska till?

För transferservice: Om ditt hotell inte finns med på vår hemsida betyder det att vi inte kan tillhandahålla transfer till detta boende. I detta fall rekommenderar vi dig att boka en privat transfer där du kan ange den exakta adressen där du vill lämnas av.
För privat transfer: Ditt boendes adressuppgifter (gatunamn, nummer, postnummer) krävs när du gör din bokning.

Andra relaterade artiklar: Jag kan inte välja min adress. Vad ska jag göra?