Hur kan jag använda min kreditnota?

Om du har fått en kreditnota av Suntransfers.com och vill använda den vid en ny bokning:

1. Gör din bokning på Suntransfers.com, precis som vanligt.
  2. Klicka på "Betala nu" i slutet av bokningsprocessen.
  3. Nu kommer du bli ombedd att ange ditt kreditkortsnummer. FORTSÄTT INTE. Håll denna sida,som heter "Comercia Global Payments", öppen.
  4. Kontakta oss nu via Live Chat (klicka på "Hjälp"-knappen längst ner på valfri sida på webbplatsen)och var redo att ange:
    a) Din första bokningsreferens, med vilken kreditnotan utfärdades.
    b) Din nya bokningsreferens, som du ser på sidan "Comercia Global Payments", bredvid "Produktbeskrivning".

Kundtjänst ringer sedan upp dig för att bekräfta att din nya bokning har tillämpats på kreditnotan.