Jag vill boka min returresa senare än den senaste möjliga upphämtningstiden webbplatsen tillåter, vad ska jag göra?

När du bokar kommer systemet automatiskt att ge dig den senaste möjliga tid som vi kan hämta dig för din resa tillbaka till flygplatsen. Du kan välja att hämtas upp vid den tiden eller när som helst tidigare.

Den senaste upphämtningstiden beräknas automatiskt av vårt system och baseras på många faktorer som kan påverka resan för den specifika vägen, t.ex. resetid, förväntade väderförhållanden, fordonstorlek, flygplatsstorlek och vår egen erfarenhet av de flera tusentals transfers för den angivna rutten.

Om du väljer den senaste upphämtningstiden garanteras att du kommer till flygplatsen i tid utan risk för att du missar flyget ifall det uppstår några problem, väntade eller oväntade, vilket försenar resan. Oväntade problem kan innebära plötsliga trafikstockningar eller flaskhalsar, olyckor som orsakar stopp eller långsam trafik på vissa vägar, dåliga väderförhållanden, poliskontroller, mindre förseningar och andra oväntade problem.