Hur gör jag en bokning?

Alla bokningar förbokas, förbetalas och görs online.
För att göra en ny bokning eller få ett pris behöver du bara använda vårt sökformulär för att hitta vårt bästa pris:
När du klickar på "sök"-knappen kan du välja det fordon du önskar.
Under bokningsprocessen kommer du att behöva uppge information om ditt boende och din flight och om du vill boka eventuella extrafunktioner som barnstolar eller extrastopp.
Om du vill boka en transfer TILL flygplatsen behöver du bara välja "Till flygplatsen" högst upp i sökrutan på vår hemsida.