Vilka är bankuppgifterna för betalning via banköverföring?

För att slutföra betalningen av din bokning via banköverföring, använd dessa bankuppgifter:

Kontonamn: ST Services Iberia SL

Bank: La Caixa

Adress: Pl Espanya 19, 17257 Torroella de Montgri - Girona

Kontonummer: 2100 0038 40 0200521077

IBAN: ES03 2100 0038 4002 0052 1077

SWIFT: CAIXESBBXXX

BIC: CAIXESBBXXX

Bokningsreferens: SUNTR_XXXXXX (ersätt detta med ditt bokningsnummer)

OBSERVERA: För banköverföringar inom Europa måste betalning ske minst 5 arbetsdagar före resan och för transfers utanför Europa minst 10 arbetsdagar före.

När vi mottagit din betalning skickar vi bokningsvouchern via e-post.