Hur använder jag min rabatt?

Om du har fått en rabatt av oss för användning vid en framtida transfer, gör din nya bokning som vanligt online tills du kommer till betalningssidan. Slutför inte betalningen, utan välj alternativet ”Kreditkort” och klicka på ”Fortsätt”.

Därefter kontaktar du oss via Live chatten, så att vår kundtjänst kan hjälpa dig.

Vi erbjuder inga kampanjkoder på Suntransfers.com eller via någon annan webbplats.