Imødekommer I kravene hos kørestolsbrugere og handicappede?

Vi vil gøre vores yderste for at imødekomme eventuelle særlige krav, du måtte have.

Vi har for nylig tilføjet muligheden for at booke "kørestolstilpassede køretøjer" til nogle ruter. Det betyder, at passageren, der bruger kørestolen, kan køre ind i køretøjet med en rampe. Elektriske kørestole og scootere kan ikke transporteres på nogen af vores køretøjer.

Hvis et kørestolstilpasset køretøj ikke er tilgængeligt til at bestille online (når det ikke vises i listen over køretøjer), tilbyder vi i de fleste tilfælde stadig mulighed for at tilføje en sammenklappelig kørestol til bookingen. I trin 2 i vores online bookingproces viser vi denne mulighed som e af de tilføjelser, der er tilgængelige til rejsen. Denne tilføjelse betyder, at du kan medbringe en sammenklappelig kørestol, og at passageren, der bruger kørestolen, kan køre ind i køretøjet alene eller med hjælp fra sine medrejsende. Vi opkræver ikke et ekstra gebyr for transport af manuelt sammenklappelige kørestole.