Hvad sker der, hvis mit fly/tog/skib bliver aflyst?

Hvis dit fly/tog/skib bliver aflyst, går transporten tabt, medmindre du fortæller os, at du stadig kan hentes på samme tidspunkt og sted som angivet i dit bookingbevis. Kontakt os straks ved at ringe til telefonnumrene på dit bookingbevis.

Hvis du har købt Guldpakken, og hvis du kontakter os før det planlagte tidspunkt for din overførsel, forsøger vi at ombooke din transport, ellers refunderer vi hele den berørte transport.

Hvis du ikke har købt Guldpakken og ønsker at ændre transporten til et andet tidspunkt, tjekker vi, om den nye dato og tidspunkt er tilgængelig, men du skal foretage en ny betaling.

Andre relaterede artikler: Hvad er Guldpakken? Hvad sker der, hvis mit fly/tog/skib er forsinket?