Hvad sker der, hvis mit fly bliver aflyst?

Hvis dit ankomstfly aflyses, kan vi måske ombooke din transport, men du skal foretage en ny betaling. Hvis du har købt Guldpakken, og du kontakter os før flyets oprindelige planlagte afgangstid, forsøger vi at ombooke din transport eller refunderer hele den berørte transport.

Hvis dit udgående fly aflyses efter en transport til lufthavnen, kan vi måske ombooke din transport, men du skal foretage en ny betaling.

Andre relaterede artikler: Hvad er Guldpakken?