Hvad sker der, hvis mit fly bliver aflyst?

Hvis din ankomstflyvning bliver aflyst, og du ikke har booket Guldpakken, refunderes din transportservice ikke. Vi kan muligvis omlægge din udadgående transport ved hjælp af de nye flyoplysninger, der leveres af dig, men en ny betaling vil være påkrævet.

Hvis din returflyvning bliver aflyst, refunderes din transportservice ikke. Vi kan muligvis omlægge din udadgående transport ved hjælp af de nye flyoplysninger, der leveres af dig, men en ny betaling vil være påkrævet.

Hvis du har booket Guldpakken, og du kontakter os inden den planlagte flyafgangstid, kan vi omlægge din transportservice uden ekstra omkostninger (afhængigt af tilgængeligheden) eller refundere dig fuldt ud for transportservicen.