Må jeg tage en klapvogn med?

Vores køretøjer har plads til en kuffert i mellemstørrelse og en håndtaske pr. passagersæde. Hvis du planlægger at medbringe en klapvogn, skal du have det i tankerne, når du vælger køretøj.
Det køretøj, du bør vælge, varierer afhængigt af klapvognens størrelse, men denne svarer som minimum til en kuffert i mellemstørrelse.

Relaterede artikler: Hvor meget bagage må jeg have med? /Hvilket køretøj skal jeg booke?