Hvordan betaler jeg for bookingen?

Betaling av hele beløpet skjer ved booking. Book ønsket transport på nettstedet vårt, og klikk på Betal nå til slutt i bookingprosessen. Prisene belastes i euro, og eventuelle valutakonverteringsverktøy er bare ment å gi en omtrentlig pris. Når du har betalt via nettstedet, sender vi deg bekreftelsen via e-post, og du er klar til å reise!

Vi godtar alle de vanligste betalingsmetodene, blant annet kredittkort (American Express, MasterCard / Diners International, Visa), debetkort (Visa/Delta, Visa/Electron), bankoverføringer og PayPal.

Ved bankoverføring trenger vi minst 5 virkedager for europeiske kunder og minst 10 virkedager for kunder utenfor Europa. Hvis du vil fullføre bookingen med bankoverføring, kan du ta kontakt med kundeserviceteamet vårt via Live Chat.

Bruk av PayPal er bare mulig for bookinger over 200 euro, og kunden vil bli belastet med et administrasjonsgebyr. Hvis du vil fullføre bookingen med PayPal, ber vi deg kontakte kundeserviceteamet vårt via Live Chat.

Prisene belastes i euro, og eventuelle valutakonverteringsverktøy er bare ment å gi en omtrentlig pris.