Jeg kan ikke velge adressen min. Hva skal jeg gjøre?

I det første trinnet av bookingprosessen må du velge destinasjon. Dette er navnet på byen, stedet eller området der du skal bo. Senere i bookingprosessen kan du angi den fullstendige adressen.

Skal du reise med skyttelbuss, velger du hotellet ditt i trinn tre av bookingprosessen. Vi tilbyr bare skyttelbuss til hotellene og leilighetene som står oppført på nettstedet. Hvis du ikke ser hotellet ditt på listen, kan vi tilby privat dør-til- dør-transport, slik at sjåføren kan kjøre deg direkte til overnattingsstedet.