Jeg kan ikke velge adressen min. Hva skal jeg gjøre?

For å spesifisere adressen der du vil hentes eller slippes av må du først velge reisemålet ditt på hovedisden av nettsiden vår.

For privat transport: De nøyaktige adressedetaljene (gatenavn, nummer, postnummer) for overnattingsstedet ditt vil bli bedt om på et senere tidspunkt mens du gjør bestillingen din.
For skyttelbusstjenester
: Mens du gjør bestillingen din vil du bli bedt om å velge hotellet ditt fra en rullegardingliste som viser alle hotellene vi kan ta deg til.
Vi tilbyr kun skyttelbusstjenester til hotellene/leilighetene vist på denne listen. Hvis du ikke kan finne hotellet ditt på rullegardinlisten, kan du alltids bestille en privat dør-til-dør transport, slik at sjåføren kan ta deg direkte til overnattingsstedet ditt.

Andre relaterte artikler: Jeg kan ikke finne reisemålet jeg leter etter. Kan dere gi meg pristilbud/pris/transport allikevel? og Kan jeg bestille transport hvis jeg ikke skal til/fra en lufthavn, cruisehavn eller jernbanestasjon?