Hva skjer hvis flyet, toget eller båten er forsinket?

Hvis flighten som er angitt i bookingen blir forsinket eller omdirigert til en annen flyplass, vil transportoperatøren booke om transporten, slik at du hentes ved ny ankomsttid/-plass, avhengig av tilgjengelighet. Hvis det ikke finnes noen tilgjengelig transport, vil du få full refusjon. Vi bruker IATAs definisjon av flyforsinkelser i disse betingelsene. Videreflygninger registreres ikke, da transportoperatøren bare følger med på flighten som er angitt i bookingen.

Hvis du ikke ankommer hentestedet innen rimelig tid etter avtalt tidspunkt, som angitt på bekreftelsen din, vil transportoperatøren eller kundeservice prøve å kontakte deg på mobiltelefonnummeret du har oppgitt.

Hvis vi ikke får tak i deg fordi du ikke har oppgitt telefonnummeret ditt da du bestilte, eller fordi du ikke har god nok forbindelse, aktivert telefonsvar eller ikke svarer på anrop, vil transporttjenesten ikke bli levert. Transportoperatøren er fritatt sine forpliktelser og du har ikke krav på refusjon.

Transportoperatøren følger ikke med på båt- eller togforsinkelser, men sjåføren venter i 10 minutter etter avtalt hentetid (ilandstigning for båter, ankomsttid for tog), angitt på bookingbekreftelsen.