Jeg trenger en bestillingskode, hva skal jeg gjøre?

Dersom du skal reise om mindre enn 48 timer, kan du bli bedt om en “sen bestillingskode” for å fullføre bestillingen din på nett.

For å få denne koden, vennligst kontakt vårt Kundeserviceteam via Live text Chat, og vi vil sjekke siste øyeblikks tilgjengelighet for datoen og tiden for transporten din. Legg så bare denne koden inn i bestillingsprosessen, og du kan fullføre din bestilling.

Vi vil alltid trenge et par timer for å organisere et kjøretøy og en sjåfør for deg, men vi vil alltid forsøke å gjøre dette mulig.

På grunn av åpningstidene til våre lokale kontorer, er det mulig at vi ikke alltid kan sjekke tilgjengelighet umiddelbart.