Jeg har blitt bedt om å oppgi en Sen Bestillingskode, hva skal jeg gjøre?

Hvis du har blitt bedt om å oppgi en Sen Bestillingskode for å fullføre bestillingen din på nett, vennligst klikk på hjelp-knappen nederst på enhver side på nettsiden vår, og åpne en Live Chat med vårt Kundeserviceteam. De vil sjekke tilgjengelighet med våre sjåfører og gi deg en Sen bestillingskode kun dersom det er tilgjengelighet på dine reisedatoer og -tidspunkt.