Hvordan kan jeg betale for bestillingen min?

Betaling gjøres i sin helhet på tidspunktet for bestilling. Fullfør bestillingen din på nettsiden vår, og velg din foretrukne betalingsmetode på slutten av bestillingsprosessen. Når du har foretatt din betaling online, vil vi sende deg bestillingskupongen din på e-post, og du er klar til å dra!

Vi aksepterer alle bredt brukte betalingsmetoder, inkludert PayPal, Apple Pay, kredittkort (American Express, MasterCard/Diners International, Visa), debetkort (Visa/Delta, Visa/Electron) og bankoverføring.

VIKTIG: For bankoverføringer trenger vi minst 5 arbeidsdager for overføringen for europeiske kunder og 10 arbeidsdager for ikke-europeiske kunder. Hvis du ønsker å fullføre bestillingen din via bankoverføring, er dette bankdetaljene våre.

Priser belastes i Euro, og enhver valutakonvertering er tilbudt kun som et approksimasjonsverktøy.