Hvordan får jeg provisjon på booking foretatt av reisebyrået mitt?

Du kan registrere deg ved å klikke her eller sende en e-postmelding til partners@suntransfers.com med virksomhetsinformasjonen din for å søke om en agentkonto for Suntransfers.com.

Vi sender kontoinformasjonen til deg via en e-post. Vi forklarer deg også hvordan du bruker bookingplattformen for reisebyråer samt hvordan du kan motta provisjonsutbetalinger for alle bookinger du utfører via oss.