Jeg vil gjerne motta en SMS

Du kan velge alternativet for å få tilsendt en SMS i tillegg til e-postmeldingen i det andre trinnet av bookingprosessen, i delen for informasjon om hovedpassasjeren. Du kan velge alternativet for å få tilsendt bookinginformasjon og bekreftelse via SMS til mobiltelefonen din som en rask og enkel referanse 24 timer før hver transport. Det er ulike tilleggskostnader for disse alternativene.

Hvis du vil legge til alternativet for å motta en SMS etter at du har fullført bookingen, må du kontakte kundeserviceteamet via Live Chat, siden vi først må motta betalingen.