Kan jeg motta bestillingsbekreftelsen min via SMS?

Ja, det kan du. Hvis du ikke har bestilt ennå, vil du mens du gjør bestillingen din bli gitt laternativet å motta en SMS til mobilen din som inneholder tjenestebekreftelsen din for rask og enkel referanse.
Hvis du ønsker å legge til alternativet om å motta en SMS etter at du har fullført bestillingen, vennligst kontakt oss via Live Chat og et medlem av Kundeserviceteamet vårt vil hjelpe deg.