Jeg vil bestille et kjøretøy for 4 personer ved ankomst og 6 personer ved retur, hvordan kan jeg gjøre dette?

For delte Skytteltjenester, for å kunne bestille et ulikt antall passasjerer for begge reiser, må du gjøre to separate enveis-bestillinger for dekke hele ruten din.

Dersom du bestiller en Privat transporttjeneste, bare bestill for det maksimale antall passasjerer som vil reise på en av turene, eller gjør en bestilling for hver tur. Dersom du ønsker å endre antall passasjerer på hver enkelt transportdel, kan du gå inn på Min Bestilling og utføre endringen gratis, inntil 48 timer før transporttidspunktet.

Transportendringer kan ikke aksepteres gjennom Min Bestilling mindre enn 48 timer før avreise, vennligst kontakt Kundeservice via Live Chat dersom du behøver å be om en hasteendring av din transport. Bare klikk på hjelpeknappen nederst på en hvilken som helst av sidene på vårt nettsted for å chatte nå.