Hvorfor kan jeg ikke skrive inn en adresse i feltet for å hente /sette av?

I det første trinnet av bookingprosessen blir du bedt om å velge stedet der du skal bo (by, sted eller område), og ikke den fullstendige adressen. Ytterligere opplysninger skal angis i trinn 3 av bookingprosessen online.

Hvis du er usikker på navnet på området, ber vi deg kontakte hotelleteller sjekke navnet (by, sted eller område) på Google Maps.