Hvordan kan jeg bruke rabatten min?

Hvis du har blitt gitt en rabatt fra oss for å bruke på en transport i fremtiden, vennligst fullfør din nye bestilling online til du når betalingssiden. Ikke fullfør betalingen, men velg i stedet for  «Kredittkort»-betalingsalternativet og klikk på «Fortsett».

Du vil så måtte kontakte oss via Live Chat, slik at vårt Kundeserviceteam kan hjelpe deg.

Vi tilbyr ingen kampanjekoder på Suntransfers.com eller gjennom andre nettsider.