Hvilket kjøretøy bør jeg bestille for en skitransport?

Du bør velge kjøretøyet ditt med tanke på den totale mengden bagasje du vil ha med på turen din, inkludert skiene og skibagene.
Hvert av kjøretøyene våre har plass til 1 koffert av medium størrelse + 1 mindre gjenstand (slik som bærbar datamaskin, kameraveske eller en liten skulderveske), og vanligvis også ett par ski per passasjersete. Dersom du derimot har med ekstra bagasje slik som skibager, anbefaler vi at du bestiller et større kjøretøy, som har plass til all bagasjen din.

Antall par ski tillatt i det valgte kjøretøyet vil komme opp i en rullegardinliste vist på vår side med ekstravalg, rett etter at du har valgt kjøretøyet ditt under bestillingsprosessen.

Vårt Kundeserviceteam er tilgjengelige 24/7, og du kan kontakte oss via Live Chat, i tilfelle du har spesifikke spørsmål om våre tjenester.