Jag kan inte välja en upphämtningstid när jag gör min bokning. Vad ska jag göra?

För privata transfers: Upphämtningstiden för transfer från flygplatsen är flygets ankomsttid. För transfers till flygplatsen, kryssningshamnen eller tågstationen förutbestäms den senast möjliga upphämtningstiden av vårt system. Du kan välja den tid som anges av systemet eller en tidigare om du föredrar det.

Policyn för den senaste upphämtningstiden gäller endast för transfers till en flygplats, kryssningshamn eller tågstation och beräknas utifrån många faktorer som påverkar rutten, inklusive restid, fordonsstorlek, storleken på flygplatsen/kryssningshamnen/tågstationen, trafikförhållandena etc. Den senaste upphämtningstiden undersöks noggrant och beräknas utifrån vår erfarenhet av att ha tillhandahållit tusentals transfers för varje tillgänglig rutt. Den garanterar att våra kunder kommer till flygplatsen/kryssningshamnen/tågstationen i tid, utan risk för att de missar flyget/färjan/tåget även om det skulle uppstå problem.

Andra relaterade artiklar: Jag vill boka min retur senare än den senaste möjliga upphämtningstiden webbplatsen tillåter, vad ska jag göra?

För transferservice: Om du bokar en transfer till flygplatsen kommer upphämtningstiden att bekräftas senast 24 timmar före flygets avgångstid. Vi meddelar din upphämtningstid via e-post och via SMS, om du kryssade i detta extra alternativ.
Du kan också kontrollera den bekräftade upphämtningstiden under "Min bokning" på vår hemsida.