Hva slags bagasjerettigheter vil jeg ha?

Du kan ta med deg 1 bag eller koffert av medium størrelse per passasjersete i det valgte kjøretøyet, og ett stk håndbagasje som en håndveske eller liten bag (kamera- eller laptop-bag eller lignende). Carry-on kofferter regnes som kofferter heller enn håndbagasje.

Bagasjerettighetene dine er derfor definert av størrelsen på kjøretøyet du bestiller. For eksempel har en 4-seter drosje plass til 4 kofferter av medium størrelse, så vel som 4 små håndbagasje-gjenstander. En 8-seters minivan har dobbel bagasjekapasitet.

Hvis du er i tvil om hvorvidt bagasjen din vil passe i kjøretøyet, anbefaler vi sterkt at du oppgraderer til et større ett, for å forsikre at du får en komfortable og stressfri reise.