Hvilket kjøretøy bør jeg bestille?

Vi anbefaler at du velger et kjøretøy som dekker passasjer- og bagasjebehovene.

Du kan ta med 1 bag eller mellomstor koffert for hver passasjer som bilen har plass til.

En mellomstor koffert kan ha en kombinert størrelse på maksimalt 158 cm (lengde + bredde + høyde). Carry-ons regnes som kofferter, ikke som håndbagasje. Hvis du reiser med en koffert pluss en carry-on, regnes det derfor som to kofferter.

Hvis kofferten din er betydelig større enn 158 cm, vil den telle som 2 mellomstore kofferter.