Kan jeg ta med en barnevogn på transporten min?

Våre kjøretøy har kapasitet for 1 koffert av medium størrelse og ett stk. håndbagasje per passasjersete. Hvis du planlegger å ta med en barnevogn, må du ta hensyn til dette når du velger kjøretøyet ditt..
Kjøretøyet du må velge vil variere avhengig av størrelse på barnevognen, men den vil minst regnes som en koffert av medium størrelse.

Relaterte artikler: Hvor mye bagasje har jeg rett til? Hvilket kjøretøy bør jeg bestille?